CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 11. januar 2009

G'day mates!

Ja, en liten oppdatering fra Golden Coast, Queensland - the sunny state. For sol, det er det mye av! Etter to dager ute i sola har jeg selvfølgelig blitt solbrent, noe som er veldig herlig når vi går enda mer ute i sola! Hehe. Men med aloe vera og after sun for jeg tru det går greit etter hvert!

Alt er bare bra her "down under"! Leiligheta vi bor i er ganske stor, med stort fint kjøkken, stue, soverom og bad. Vi har hvert vårt soverom, så Lise og jeg deler bad. De to andre som skar bo her har eget. Når de to andre kommer er uvisst, men til uka en gang tipper jeg.
Dagene til nå har gått med til å gjøre oss litt kjent i området og handle. Må liksom begynne helt på nytt, sida det er en del som trengs. Alt fra vaskepulver til kleshengere.

Lørdag var vi på handletur og litt sightseeing i Surfers Paradise. Vi var på stranda der, kjempefint med STORE bølger og mange surfere! 
Vi var og i Pacific, på et kjøpesenter som heter "Pacific Fair". Regner med vi kommer til å bruke det en del i framtida, sida alt i grunn er der. Det er gigantisk, med butikker både ute og inne.

Inngangen til Surfers Paradise-stranda.


Meg foran stranda..

I dag, altså søndag, har vi vært på "Broadbeach", ei knallfin strand 15min busstur herfra ca. Stoore bølger hele tida, så litt uvant for ei landkrabbe fra tjukkeste Hedmarken som er vant til Mjøsa. Men slikt går seg vel til. Er jo basseng her vi bor også. Sola tar hvertfall hardt, så solkrem er et must. 
Ellers begynner fadderuka i kveld, så vi har vært på grilling. Var bare å møte opp for å få grillmat og litt info.. Skar på skola i morra for å ordne fag og sånne ting..

Merker litt til jetlag enda, sovner tidlig på kvelden og våkner tidlig på morran. Har nok litt å si med været også, det er varmt og lyst ute.. Men sover da godt her, trenger bare litt "powernaps" på dagen! :P Men regner med det går seg til!

Nettet er ikke akkurat det beste her, veldig dårlig i forhold til Norge, så vi er vel bortskjemt! Hehe. Største problemet er at det er så ustabilt, så kommer nok til å klage litt. Så har derfor litt problemer med å laste opp bilder, både her og på Facebook. Men skar sjå om det kommer seg etterhvert, og evt åssen nettet er på skola. For det er hvertfall superfint her!! :)

Da er det over og ut for denne gang, kvelden her nå, så får vel sove litt!


0 kommentarer: