CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 20. januar 2009

Report from Aussie-land! :)

Ja, så var det vel på tide med en oppdatering herfra igjen. Ikke alltid man husker på det, når det skjer litt anna..

Tja, sida sist har det da skjedd litt småtteri. Lise og jeg har fått "samboer", Viktor fra Sverige, ikke Tyskland som vi ble fortalt. Og, vi har begynt på skola, som vi i grunn er her for.

Vi nøt resten av ferien vår med enda en tur til Surfers Paradise. Lise B. og Maria (de to andre norske ja) hadde ikke vært der før, så vi måtte jo vise fram! (Vi som er så kjente her.. Hehe)
Først gikk vi litt i hovedgata og i butikker, kikke litt. 

Jeg og Lise B. i "Surfers Paradise"-stolen.

Vi var også nedom stranda (se tidligere tekst og bilder), og denne dagen var det ikke like mange som sist, sida det blåste ganske mye. Altså mest surfere. På stranda er det også beach-volleyballbaner, drevet av firmaer. 

Verdens 20ende høgeste bygning ligger i Surfers Paradise, Q-deck. Dit tok vi også turen for å få en "grei" utsikt over byen! Helt utrolig! :)


Forholdsvis høgt bygg.

Utsikt fra toppen av Q-deck. Dette er stranda, selve "Surfers Paradise".

Jeg er her! :P


Utsikt over byen Surfers.

Etter å ha hatt forholdsvis god utsikt tok vi turen ned på landjorda igjen, og gikk til Hard Rock Café for å spise litt. Som vanlig er det god mat, koselig sted og stilig møblert.
Kjøpte meg også et shot-glass til samlinga mi! :)

Venter på bord i baren.. :)

Stilig inventar.. :)


Hard Rock Café Surfers Paradise.

Søndagen gjorde vi stort sett ingenting, bare nøt siste fridag før skola begynte. 
Aircondition er småskummelt for nordmenn som er vant til vinterkulde på denne tida, og som blir overvelmet med sjokkvarme. Dette har resultert i at jeg har blitt forkjøla, men er nå heldigvis på bedringens veg.

For øyeblikket sitter jeg på skola, har hatt to forelesninger så langt i dag. Det var "Introduction to International Business" og "Human Communication". Det første faget virker veldig greit og spennende. Men "Human Communication" virket ikke akkurat så bra. Virket som et helt anna fag når vi leste om det. Læreren var også en smule spesiell. Hehe.
Derfor har jeg og Lise bytta fag, så vi har "Internet advertising" sammen med Maria i stedet. Tror det kan være mer spennende! :)

Leser stadig om snøkaos i Norge, det gjelder vel helst de store byene, som alltid blir like overraska når det kommer snø. Og jeg blir like oppgitt hver gang! :P Altså, det er logisk, bor man i Norge, kommer det snø. Problemet er vel at det kanskje kommer litt mye på en gang. Menmen, det må vi leve med. Eller rettere sagt, dere, hvertfall for øyeblikket! Hehe. 
Her er det, som vanlig, strålende sol og 30-35 grader. Litt skyer nå og da, og kanskje litt kaldere noen dager, men det overlever vi.

Etter det lille vi har hatt av skole så langt, virker det som vi kommer til å ha nok å gjøre i skolesammenheng. Alltid kapitler i bøker som må leses, quiz'er eller andre ting å gjøre. Så nå er nok ferien over.. Hehe. 
Planlegger en tur til Brisbane nå på lørdag, dagstur for å se litt. Ellers har vi prata på å få til en Sydney-tur i mars. Så vi får sjå hva vi får til, bare håper vi ikke er drukna i skolearbeid! Hehe.

Men nå er det tilbake til skolearbeidet! See you! :)


0 kommentarer: