CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 22. mars 2009

Adrenalin-kick i Dreamworld!

Så er helga igjen over, og vi er en opplevelse rikere. Denne helga var det Dreamworld som stod på programmet! En fornøyelsespark ala Tusenfryd i Norge.

Lise D. kunne dessverre ikke bli med, ettersom hodet hennes ikke ville være helt samarbeidsvillig. Men trur hu overlevde, ettersom hu ikke er hjempeglad i karuseller. Men hu var savna! Altså, det var meg, Lise B og Maria som dro på tur!

Kl.9.05 lørdag morgen tok vi bussen til Pacific Fair, bytta buss til TX2, som skulle bringe oss Dreamworld. Etter en times tid var vi endelig framme, til strålende sol og varmt vær. Kunne det bli bedre?

Parken var svær, og hang også sammen med "White Water World", ganske lik som "Wet'n Wild" vi tidligere har besøkt. Dreamworld hadde flere deler, til og med fått med noen både australske og andre dyr. Barneland var det også. Noe for alle rett og slett!


Gamle bygninger med butikker.


M-reklamer! :)

Vi bestemte oss for å hoppe i det, og bare bli ferdig med den verste karusellen først. Det var "The Giant Drop". En påle på 120m var stappa ned i jorda, og oppover der ble vi heist. I løpet av 90 sekunder ble vi heist opp og pint på toppen av pålen. Herregud så redde vi var!! Vi angra litt når vi satt på toppen der, det skar innrømmes, men nå var det ingen veg tilbake.
Mens vi stod i kø telte vi også sekunder vi kom til å sitte på toppen, vi kom til 30 sekunder. Men, når vi først kom på toppen, glemte vi å telle. 
Samtalen mellom oss 3 på toppen: "Å herregud, det er langt ned!" - Lise B. "Åneij!! Herregud!"- Agnete. "I e glad i dokker!" - Maria. "Har du telt, Maria?" - Agnete. Ikke noe svar. "Maria, har du huska å telle?!" - Agnete. "I har glømt å telle!!!" - Maria.

I løpet av de neste 5 sekundene ble vi bokstavelig talt "droppet" rett ned, 120 meter!! Det var et adrenalin-kick av det ukjente!! "The Giant Drop" er faktisk den største karusellen av sitt slag i hele verden, og befinner seg i Guinness Rekordbok. Sier litt! Hehe.
Men utrolig nok, vi overlevde! ;)

På samma "tårnet" som "The Giant Drop" var det også en karusell til: "Tower of Terror". Det var en "bil" vi satt vi, som ble skutt ut fra en tunnel, kjørte et stykke rett fram på skinnene, før vi ble skutt oppover tårnet. Rett opp - 100 meter! "Bilen" kjørte i 160 km/t. Når bilen stoppa nesten på toppen, var det samme veg tilbake, altså vi kjørte samme vegen baklengs! Heftig! Totalt var vi vektløse i 6,5 sekunder. Kick det og!!

Det berømte "tårnet". Helt på toppen ser du antydning til en "vogn" med 10 personer, livredde! Litt lengre ned ser du "bilen", på det høgeste!! At vi overlevde!

Jeg har ikke bilde av alle karusellene vi tok, men det var en del berg-og-dalbaner. Kjempearti! :) Jeg storkoste meg!

"The Claw". Vi ble svingt fra side til side i 75 km/t. Litt ekkelt, men arti!


Tømmerrenna er en selvfølge, og denne var en type du ble riimelig bløt av! (Ja, jeg fikk LITT vann på meg! :P)

Ellers var det andre morsomheter rundt om i parken, så da ble det jo selvfølgelig photo-shoot.


Krokodille, ikke såå skummel kanskje, men litt.. :P

Hai! Hadde ikke spist på ei stund såg det ut som..

Apporopo dyr de hadde putta inn i parken. De hadde en egen wildlife-avdeling, men det har vi sett en del av nå, så vi stod over. Men, tigere det hadde de! :) Både vanlige og hvite. Kjempesøte pusekatter!

Tigere koser seg i varmen.


Dette var dessverre det nærmeste jeg kom å klappe en tiger. Men han var veldig søt han her og!

Etter mange timers morro fant vi ut at det var på tide å vende nesa hjemover. Og som vanlig tar jeg bilde av utgangen på tur hjem! ;)



Alt i alt en veldig bra dag!

På lørdag kveld dro vi på kino; "Confessions of a Shopaholic". Arti film! Men må innrømme det var godt å komme seg i seng lørdag kveld, sov godt den natta!

Nå er det igjen mandag, og nå er det faktisk uke 10!! Tida går sinnsykt fort nå, pga alt skolearbeidet! I dag, den 23.mars, er det faktisk akkurat 1 mnd til siste eksamen er unnagjort. Og etter det regner jeg med tida går enda fortere!

På fredag morgen drar vi igjen på tur, denne gangen til Carins. Tid for å snorkle i Great Barrier Reef! Et stort høydepunkt i stressende skoletid! 
Så bare å følge med for nye innlegg! 
Ligger forresten flere bilder på Facebook, for de som har tilgang til det! :)

Cheers!

0 kommentarer: