CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 30. april 2009

Canberra!

Nå kommer en liten hilsen fra Canberra, hovedstaden i Australia! Her ankom vi torsdag ettermiddag etter en kjøretur fra Wollongong. I Wollongong bodde vi på en bar, "Dicey Rileys" som også hadde sengeplasser. Ikke av det nyeste slaget noe av interiøret, bortsett fra badene.

Dette resulterte i en "spennende" opplevelse under matlagingen. Det tok litt fyr på komfyren (under plata), så da fikk vi skapt litt action for de som eide "Dicey Rileys", og det resulterte i at kokken lagde ferdig maten vår! Grei deal forsåvidt! Hehe.

Torsdag morgen drog vi videre nedover kysten, ned gjennom Ulladulla, og til Batemans Bay. Der hadde vi lunsjpause før vi satte kursen videre mot Canberra, hovedstaden! Vi ankom i 4-tida til "Victors Lodge" der vi skulle bo i en natt. 
På ettermiddagen gikk vi til "The House Of Parliament", hvor presidenten og det hele holder til. 

Vi benyttet oss av kjøkkenet her også for å lage mat torsdag kveld, denne dagen stod Maria og Lise D for kjøkkentjenesten, og vi fikk servert taco. Og kjøkkenet var like helt! Flott! Hehe.

I dag, fredag, er planen å sjå litt mer av Canberra, mer av sentrum osv. Senere kjører vi til Albury hvor vi skar ha en overnatting. Planen videre er å dra til Ballarat tidlig lørdag morgen, så vi får besøkt "Souverign Hill", en gammel autentisk gullgraverlandsby. Jeg var der sist jeg var i landet, så regner med det blir gøy å se igjen. Der kan vi faktisk også grave etter gull! Hehe.
Vi har en overnatting i Ballarat før vi søndag morgen kjører ned til Warrnambol der "The Great Ocean Road" begynner. Og søndag kveld er vi forhåpentligvis i Melbourne.

Da vet dere litt hva vi skar ut på framover! Følg med for plutselig oppdatering! :)

0 kommentarer: